GS60 sorozatú lámpa

Led reflektor ipari felhasználásra

A Banner nemrégiben mutatta be a GS60-at, egy új LED reflektort, amely nagy intenzitású megvilágításra szolgál különböző operatív tevékenységekhez, például érzékelési feladatokhoz, kezelői irányjelzőkhöz és berendezések állapotjelzéseihez.

A GS60 sorozatú lámpa specifikációi és funkciói

Ez a reflektor számos funkcionalitást kínál, többek között diszkrét (magas/alacsony/ki) opciókat, állítható impulzusszélesség-modulációval ellátott stroboszkópos fényt és tompítási lehetőségeket. Könnyen telepíthető egy 4-tűs vagy 5-tűs M12-es integrált kábel segítségével, amely az ipari rendszerekben az érzékelők és más 24 voltos tápfeszültségű alkatrészek ipari szabványa. A GS60 robusztus eloxált alumínium házzal és polikarbonát ablakkal is rendelkezik, ami még zord körülmények között is biztosítja a megbízhatóságot.

Led modul

Ezeknek a LED-moduloknak az áramerőssége 0,5 amper alatt van, még a legnagyobb intenzitású modellek esetében is, a legalacsonyabb (12 voltos) bemeneti feszültség esetén; minden egyes szín és magasabb bemeneti feszültség csak tovább csökkenti a bemért áramot.

Amikor speciális felhasználásokkal kapcsolatos megvilágításról van szó, a kiválasztott színnek meg kell felelnie egyes kritériumoknak. Ez nem csak az esztétikáról, hanem a funkcionalitásról is szól. A megfelelő szín fokozhatja a kontrasztot, megkülönböztetheti az anyagokat, és csökkentheti a tükröződéseket. Ezért a Banner hét színválasztékot vezetett be a GS60 termékcsaládba, így biztosítva, hogy minden munkához a megfelelő eszköz álljon rendelkezésre. A rendelkezésre álló opciók a fehér, a piros, a zöld, a kék, a sárga, az infravörös és az ultraibolya.

www.control.com