Minőségellenőrzés az iparban

Leginkább az autóiparban elterjedt költséghatékony lehetőség, ebben tud Önnek a Procomtec Kft segíteni

Leginkább az autóiparban elterjedt nagyszerű és költséghatékony lehetőség, a 3. független fél által végzett 100%-os termékválogatás, minőségellenőrzés, utómunkálási szolgáltatás, amit a Procomtec Kft-töl megtudnak rendelni.

Ezt a költséghatékony módszert, akkor kell alkalmazni, amikor nincs megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerő ezen feladat elvégzésére.

Nincs a rendszerben tartalék arra, hogy a saját munkaerő utó-munkálja ellenőrizze a zárolt készletet.

A külsős, független 3. fél általi termékválogatás előnye, a válogatás elszámolható költségként.

Mikor javasolt ez az ellenőrzési forma?

1, vevői reklamáció, és abból eredő tűzfal (QGate) esetén

2, folyamatosan felmerülő minőségügyi probléma esetén, amikor a 100%-os ellenőrzés indokolt, és a kamerás ellenőrzés túl költséges lenne, így megelőzhető a nem megfelelő termékek kiszállítása

3, beszállítói probléma, ilyen esetben, a teljes körű beszállítói ügyintézést átvállaljuk

4, az ügyfél vevőjének kifejezett kérésére (független 3. fél általi termékválogatás)

5, új termékek bevezetése okán, ahol a vevő megköveteli a felfutási szakaszban a késztermékek 100%-os ellenőrzését (GP12)

Hol végezhető ez a szolgáltatás

1, Megrendelő telephelyén

2, Megrendelő vevőjének telephelyén

3, Procomtec Kft. telephelyén (Écs-en kamion beállási, targoncázási, raktározási lehetőséggel, összedolgozva a megrendelő gyártástervezésével)

Procomtec Kft számára legfontosabb az Önök elégedettsége, ezért mindig tiszta és visszakövethető költségekkel dolgozunk.

Törekszünk a költséghatékony megoldások alkalmazására, emellett fontos, hogy a megrendelő napi szinten nyomon tudja követni az elvégzett munkát, ezért munkatársunk minden nap jelentést küld a kapcsolattartónak az elvégzett munkáról.