A minőségellenörzés és az autóipar kapcsolata

Új technológiák a minőségellenörzésben

A minőségellenörzés javítása

Mit tehetnek a létesítményvezetők és a művezetők a minőségellenőrzés javítása érdekében saját létesítményeikben? Fontos a minőségügyi kultúra megteremtésével kezdeni: a legalacsonyabb tapasztalattal rendelkező gyári munkástól a legmagasabb vezetőig mindenkinek a minőségi termék létrehozására kell összpontosítania. Ez az elkötelezettség magában foglalja a nyitott ajtók politikáját, ahol a dolgozók nem félnek a termelési problémákat vagy a minőséggel kapcsolatos aggályokat a felettük állók tudomására hozni.

Új technológiák

Szükséges az új technológiák felhasználása, amint azok elérhetővé válnak. Az egyik feltörekvő trend a kiterjesztett valóság - a valós helyszínekre vetített digitális szerkezetek - használata a minőségellenőrzés javítása érdekében. Bizonyos esetekben még a kézi minőségellenőrzési vizsgálatok is javíthatók a kiterjesztett valóság alkalmazásával. Bár ez a gyakorlat még nem terjedt el széles körben, érdekes új lehetőséget jelent a minőségellenőrzési intézkedéseiket javítani kívánó vállalatok számára.

Az autóipar

A minőségellenőrzés az autóipar alapvető fontosságú része, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Bármilyen lépéseket is tesz a művezető a minőségellenőrzési folyamat javítása érdekében, győződjön meg róla, hogy azokat az egész létesítményben általánosan elfogadják - ha egy-két csapat ragaszkodik a régi minőségellenőrzési folyamatokhoz, az hosszú távon számtalan problémát okozhat. Szánjon időt ezeknek a folyamatoknak a javítására, és könnyebben tud majd olyan termékeket létrehozni, amelyek egyenletesen magas minőségűek és tökéletesek a folyamatosan változó autóipar számára.

www.manufacturingdigital.com