Hogyan tud egy magyar gyártó cég a lépést tartani a multikkal?

A Procomtec Kft. sikere a cég, és a vezetőség filozófiájában rejlik! Hiszen a jó menedzsment egy cég fejlődésének a lelke.

A Procomtec Kft. vezetősége minden esetben gyorsan, és hatékonyan reagált az elmúlt évtizedek piaci eseményeire. A cég növekedését szem előtt tartva, kihasználtuk az adódó lehetőségeket. 2016-ben költöztünk be az új csarnoka. Ebben az évben pályázat útján beszereztünk egy CNC marógépet, és elkezdődtek a technológiai fejlesztések. Tervezés, gyártás kivitelezés szerepel a portfolióban. Kihasználtuk a digitalizációs fejlődést, hogy gördülékenyebb legyen az információáramlás az emberek, a gépek és a folyamatok között.

Elkezdtünk foglalkozni az Automatizálással, ami tulajdonképpen egy további lépcsője a kivitelezési munkáinknak.

Tehetség-gondozás

A Procomtec Kft életében központi szerepet kapott a tehetség-gondozás. Nagy figyelmet fordítunk a fiatal szakemberekre. Diákokkal is dolgozunk, így a szakmai utánpótlás a Procomtec Kft-nél szerezhet gyakorlatot és egészítheti ki az iskolákban megszerzett tudást.

Minőség a középpontban

Procomtec Kft. filozófiájában megjelenik a minőség és precizitás - ami a gyártás középpontjában áll - hiszen a precíz gyártási folyamatok minőségi munkát eredményeznek. Továbbá a folyamatos fejlesztések azok, amik lehetővé teszik, hogy egyre több olyan nagyvállalatot tudjunk kiszolgálni, akiknek a legmagasabb minőségű termékre van szükségük.

Széles skálát átfogó tevékenységi kör

Sok esetben nyújtunk könnyebbséget partnereinknek azzal, hogy darab rajz alapján, megtervezzük, elkészítjük a szerszámot, és saját gépeken le is gyártjuk a terméket. Teljes körű termék-menedzsmentet vállalunk, így a megrendelő egy kézben tudhatja a termékének tervezését, kivitelezését, gyártását és szállítását, minőségiellenőrzését optimalizálva ezzel a folyamatait.