Az ipari automatizálás

A Belden Horizon konzollal a vállalatok képesek az adatgyűjtésre

A Belden szoftver

A Belden új szoftver- és hardvertermékekkel új megoldásokat mutatott be a jobb csatlakoztathatóság, a gyorsabb sebesség és a nagyobb biztonság elősegítése érdekében  a kritikus környezetekben. Az ipari automatizálás és a csatlakoztathatóság további fejlesztése érdekében a Belden a közelmúltban egy pár új terméket vezetett be, köztük a Lumberg Automation LioN-X IO-Link Hub-ot és az épületek biztonságát szolgáló OSDP beléptetőket. A vállalat emellett továbbfejlesztette Horizon szoftverkonzolját, a Hirschmann Industrial HiVision szoftvert és a BXP irányított kapcsolókat. 

A Belden Horizon konzol frissítései révén a vállalatok jobban irányíthatják az adatgyűjtést és -átvitelt. Az ipari beállítások mostantól a Belden Horizon segítségével az operatív technológiai (OT) adatokat elemzés céljából a felhőbe küldhetik. Emellett támogatja több távoli hálózat csatlakoztathatóságát egyetlen konzolkapcsolat segítségével. A helyszíni telepítés hamarosan elérhető lesz.

Hirschmann

A Hirschmann BXP, a megbízható BOBCAT kezelt kapcsolócsalád tagja, robusztus biztonsági funkciókat és kompakt, tartós kialakítást kínál, amely ideális a vasúti gördülőállományban való használatra. Támogatja a valós idejű kommunikációt és a zökkenőmentes redundancia protokollokat (HSR/PRP). A BXP emellett számos nemzetközi és ipari tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel az olyan alapvető vasúti gördülőállományokra vonatkozó szabványoknak, mint az EN 50155, EN 50121 és EN 45545.

Ez az eszköz nagy port-sűrűséget kínál, beleértve a 20 portos és 28 portos opciókat, lehetővé téve számos hálózati eszköz csatlakoztatását. Emellett Power over Ethernet (PoE ++) támogatást is nyújt, akár 120-watt teljesítményt biztosítva a nagy teljesítményt igénylő fedélzeti eszközök igényeinek kielégítésére. Emellett megbízható sávszélességgel és sebességgel is büszkélkedhet, akár 6x 10 Gigabit Ethernet (GE) porttal a jövőbeli igényekre felkészített hálózatok támogatása érdekében.

www.control.com