Minőségpolitika

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!

Cégünk a minőségbiztosítás valamint a felhasználás területén végez beszállítást és támogató szolgáltatásokat, ahol a minőség mellett a pontosság különösen kihangsúlyozott elvárás. Pontos teljesítésünk a bizalom és a megelégedettség alapjául szolgál.

Fontos feladatunknak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékek, szolgáltatások minőségével, valamint a vállalt határidők pontos betartásával maradéktalanul megfeleljünk vevőink igényeinek és ezzel folyamatosan fenntartsuk a megtisztelő bizalmat cégünk iránt.

Stratégiai szövetségre törekszünk a vevőinkkel, beszállítóinkkal elégedettségük növelése érdekében. Ezen célok eléréséért együtt dolgozunk, nagy figyelmet fordítva a minőségirányítási rendszer eredményességének folyamatos fejlesztésére.

A minőségirányítási rendszer alapján meghatározott főbb céljaink
  • ISO 9001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszer működtetetése, eredményességének folyamatos fejlesztése.
  • A minőségirányítási rendszer hatékony működtetésével, kiváló színvonalú szolgáltatás nyújtásával a (vállalt) vevői elvárások maximális teljesítése.
  • Erőforrásaink folyamatos fejlesztésével a tevékenység hatékonyságának és megbízhatóságának növelése.
  • A vevői igények tudatos megismerésével, a piacon belül elfoglalt helyünk megtartása, és új piacok, vevők megnyerése.
Jelmondatunk

Procomtec - partnered a szerszám és ellenőrző-készülék gyártásban

Igényes és megbízható szolgáltatásaink egyik zálogának tartjuk mindenkori alapos és naprakész felkészültségünket, a megbízható, megfelelően karbantartott eszközparkunkat és alvállalkozói kapcsolatrendszerünket, amivel mindenkor ügyfeleink rendelkezésére tudunk állni. Biztosítjuk és elvárjuk mind a munkatársainktól és alvállalkozóinktól a szakmai ismereteik állandó fejlesztését, a kapcsolattartásban az etikus magatartást, a rugalmasságot, a jó szándékot és következetességet.