Minőségbiztosítás

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!

Napjainkban nem minden cég engedheti meg magának tapasztalt minőségbiztosítási tanácsadók, mérnökök alkalmazását. Ebben nyújtunk segítséget.

Szakmai tapasztalat kölcsönzése, mérnökök bérbeadása az igényeid szerint. Nem kell alkalmazottat foglalkoztatnod. Mérnökeink és munkatársaink szerződésben vállalt munkát elvégzik fix bér ellenében.

Küldetésünk

Még a legbonyolultabb rendszer is felbontható egyszerű folyamatokra, ami lehet egy mozdulat vagy egy munkadarab gyártása is. Ezek a kis egységek sokasága alkotja az egészet, ha ezek közül bármelyik hibás vagy hiányzik, akkor a rendszer nem működik tökéletesen.

Ennek megfelelően alapelvünk, hogy rugalmas, gyors beavatkozással, segítséggel a rendszerhez illeszkedve partnere számára egyszerű, megbízható megoldásokat nyújtsunk.

Minőségbiztosítás interneten és telefonon keresztül

Ha nincs pénzed minőségbiztosítási szakember folyamatos, napi 8 órás alkalmazására, de ezt a vevői előírások tartalmazzák, akkor a PROCOMTEC a megoldás.

Tulajdonképpen ez egy képviselet, mi képviseljük az érdekeid a vevőnél, reklamáció esetén a Vevő minket keres először, és csak a felmerült probléma tisztázása után értesítünk. Vevői reklamációt kezeljük, intézkedéseket egyeztetjük a kollégáiddal.

Minőségbiztosítási rendszerek bevezetése
  • helyszíni felmérés a megrendelőnél
  • átvilágítás
  • minőségbiztosítási rendszer kiépítéséhez szükséges információk beszerzése a megrendelőtől
  • belső auditorok biztosítása
  • dokumentációt a megrendelő igényei szerint készítjük el

Forduljon cégünkhöz bizalommal!