Minőségbiztosítás

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!
A Procomtec Kft. az autóiparban „ellenőrzés és utómunka” tevékenységgel van jelen

A Procomtec Kft. az autóiparban „ellenőrzés és utómunka” tevékenységgel van jelen, amely egy részről a beszállítók termékeinek minőségellenőrzésre, másrészt a beszállítók folyamatainak felügyeletét jelenti.

Cégünk 2010 óta végez minőségellenőrzést és terméktámogatást.

Garantáljuk, hogy a megbízás teljesítését követően megfelelő minőségű alkatrészek kerülnek a gyártósorra.

Az új 200m2-es csarnokunkban raktározni és ellenőrizni is tudjuk a beszállításra váró termékeket.

Küldetésünk

Még a legbonyolultabb rendszer is felbontható egyszerű folyamatokra, ami lehet egy mozdulat vagy egy munkadarab gyártása is. Ezek a kis egységek sokasága alkotja az egészet, ha ezek közül bármelyik hibás vagy hiányzik, akkor a rendszer nem működik tökéletesen.

Ennek megfelelően alapelvünk, hogy rugalmas, gyors beavatkozással, segítséggel a rendszerhez illeszkedve partnere számára egyszerű, megbízható megoldásokat nyújtsunk.

Bérmunka a Procomtec Kft. telephelyén

Társaságunk előnyös megoldásokat kínál abban az esetben is, amennyiben partnereinknek a külső telephelyre, ill. kisebb raktárra van szüksége. Feladathoz mérten, illetve igény szerint mérnöki, technikusi támogatással vállaljuk partnereink termékeinek tárolását, összeszerelését és ellenőrzését, kimenő és bemenő áruk teljes átvizsgálását; átmunkálások, javítások elvégzését eseti, vagy folyamatos megbízással is.

A telephelyen targonca, valamint egy 3,5 tonnás teherautó is rendelkezésre áll, mellyel a termékek szállítása sem jelent gondot

Fontosnak tartjuk, hogy hatékony segítséget nyújtsunk a minőségi célkitűzések eléréséhez, ezért folyamatosan konzultálunk a partnerrel, s közösen kidolgozott dokumentációs rendszert működtetünk.

Forduljon cégünkhöz bizalommal!