Szállítószalag-gyártás

Válassz minket és minőségi szolgáltatásainkat!
Szállítószalagok gyártása

Szállítórendszereink különböző tulajdonságú szilárd halmazállapotú anyagok folyamatos üzemű szállítására alkalmasak. Termékeink a szállítandó termék tulajdonságai alapján lehetnek görgős szállítópályák vagy szállítóhevederes berendezések. .

Ezek a szalagok többnyire egyedi igények alapján készülnek. Mérnökeink az Ön igényeihez, beruházási keretetekhez legjobban illeszkedő megoldást valósítják meg.

Meglévő anyagmozgató berendezéseket felújítjuk vagy átépítjük. A kívánt eredmény elérése érdekében a tervezés és gyártás, átépítés, felújítás során folyamatosan konzultálunk a megrendelővel.

Szállítószalagok karbantartása, felújítása, átalakítása

Megrendelőink gyakran nemcsak egyszerűen a heveder cseréjét kérik tőlünk, hanem a szállítóberendezés karbantartást is. A termékfejlesztések és kapacitások változásának eredményeként gyakran szükségessé válik a szállítószalagok átalakítása. A szalagok átalakítását telephelyünkön, vagy a helyszínen oldjuk meg, minden esetben a megrendelővel egyeztetve.

Pályarendszerek gyártása

A hevederes szállítópályák különböző alakú alkatrészek, valamint ömlesztett áruk szállítására alkalmas berendezések.

A futószalagot a megrendelő által meghatározott módon, a szállítási feladat követelményeinek megfelelően tervezzük, gyártjuk és telepítjük. A szállítóberendezés kapcsolódhat egy létező anyagmozgató rendszerhez, vagy tervezünk és kivitelezünk komplett szállítórendszereket is.

A berendezésekhez elkészítjük a szükséges dokumentációt is, mely tartalmazza a gépkönyvet, használati és karbantartási utasítását és CE tanúsítványt stb.